Young IFFI Event – dagvoorzitter en gastsprekers

Introductie sprekers

Aart Bontekoning en zijn Generatietheater
Al twintig jaar onderzoekt Aart de evolutionaire kracht van generatiediversiteit in organisaties, vooral in Nederland. In 2007 promoveerde hij daarop. Hij ontwikkelde een generatietheorie met effectieve interventies om organisaties eigentijds en energiek te krijgen en te houden. Samen met de acteurs van het Generatietheater schetst hij een levendig beeld van heden en toekomst, gebaseerd op de resultaten van zijn onderzoek en de interactieve parallelsessies.
Ruud Peerbooms, Corbion
Senior Vice President Food


Met onze wetenschap, ons heldere inzicht in de markt en onze creatieve mensen kunnen wij als ingrediëntenleverancier onze klanten laten groeien. We werken zij aan zij met toonaangevende voedingsproducenten, helpen hen bij het maken van bewuste keuzes in voedselformules en inspireren we hen om betaalbaar voedsel te creëren waar consumenten veilig van kunnen genieten.

Renee Boerefijn, Bunge Loders Croklaan
Director of Innovation


Bunge Loders Croklaan is wereldwijd leider in eetbare oliën, afgeleid van tropische- en zaadolie. De ruim 300 patenten die innovaties en toepassingscapaciteiten combineren, onderstrepen onze innovatieve waarde. Ook op het gebied van duurzaamheid doen we duidelijke beloften: we leveren duurzame en eerlijke oliën waarbij er geen sprake is van ontbossing, er geen turf wordt gebruikt en waarbij mensenrechten worden beschermd. Traceerbaarheid en transparantie zijn belangrijke aspecten van ons duurzaamheidsbeleid.

Marcel Boon, DV Nutrition
General Manager


DVNutrition V.O.F., een joint venture tussen DOC Kaas en Volac, verwerkt zoete kaaswei tot hoogwaardige ingrediënten als geconcentreerde wei-eiwit en op lactose gebaseerde poeders. Zowel DOC als DVN opereren vanuit het agrobusinesspark “Het Zuivelpark” in Hoogeveen en maken gebruik van dezelfde faciliteiten. Dankzij een moderne energiecentrale zijn we bijna volledig zelfvoorzienend. Met behulp van Lean-gereedschappen werken we continue aan duurzame verbetering van onze processen.

 

Back to Young IFFI Event 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *