Young IFFI Event 2018 – Locatie

Locatie

Het Huis Utrecht sluit als locatie bij het Young IFFI Event aan. Van oorsprong een katholieke basisschool uit 1896, is Het Huis nu een ontwikkellokaal voor jong talent. Het biedt kunstenaars, kunstvakstudenten, kunstinstellingen, de creatieve industrie, start-ups en het (reguliere) bedrijfsleven een sfeervolle en gastvrije plek voor uiteenlopende activiteiten. Bovendien stimuleert Het Huis de ontwikkeling van de wijk waar het staat en treedt op als matchmaker tussen kunst en maatschappelijke vraagstukken.

More

Het onderneemt en bedient mensen en organisaties die in een artistieke omgeving hun eigen ontwikkelingsvragen willen aanpakken. Binnen deze creatieve omgeving, vol energie en kansen voor ontwikkeling, blijft Het Huis vasthouden aan wat zij als de kern van het werk ziet: ruimte maken voor de ontwikkeling van jong (podium) theatertalent.

De organisatie combineert artistieke inhoud met maatschappelijke dadendrang, innovatief elan en een sterk cultureel ondernemerschap. Met regelmaat vind je er publieke programma’s en voorstellingen, passend bij het profiel en de doelstellingen van de organisatie. Daarnaast hebben diverse gezelschappen zich met hun kantoor en of werkplek gevestigd in Het Huis.

Less

Adres:
Het Huis Utrecht
Boorstraat 107
3513 SE Utrecht
030 2315844

Het Huis Utrecht is gevestigd aan de Boorstraat, een zijstraat van de Amsterdamsestraatweg. Het pand is makkelijk bereikbaar via de uitvalswegen. In de buurt is het mogelijk betaald te parkeren. Het station Utrecht CS is op loopafstand. Buslijn 3 richting Zuilen Noord stopt vlakbij. Stap uit bij de eerste halte op de Amsterdamsestraatweg.


 

Back to Young IFFI Event 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *